Jadranje & psihologija

15.00 

Razumevanje optičnih prevar na morju in pravočasno zaznavanje ter odpravljanje težav na krovu.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Jadranje & psihologija že vrsto let zaseda stalno mesto na policah ljubiteljev navtične literature. Njeno brezčasnost lahko pripišemo k temu, da so subjektivni dejavniki na krovu vedno priznani in še pridobivajo na pomenu. Od prve izdaje te knjige se je v jadranju marsikaj spremenilo, še posebej je jadralca razbremenila elektronika, predvsem iz naslova varnosti in navigacije. Vedno znova ponavljajoče težave pri sestavljanju posadke,še posebej na čarterskih jadranjih, pa ostajajo in so bile povod za novo poglavje “Skiper in posadka”. Knjiga osvetljuje in pojasnjuje tudi “Upor na športnih jadrnicah”. Izčrpno predstavi partnerstvo in spolnost na krovu ter govori o družinskem življenju na jadrnici. Vedno večje zanimanje vodilnih kadrov za seminarje na odprtem morju pa je predstavljeno v dveh novih poglavjih o osebnostni rasti in o psihologiji, ko nam z obzorja izgine kopno. Verjamemo, da bo knjiga Jadranje & psihologija še naprej uspešen pripomoček pri pravočasnem zaznavanju in odpravljanju težav na krovu.
Besedilo: Dr. Michael Stadler, prof.
Prevod: Nataša Puhner, mag.

Bukva št. 3

Mehka vezava,  format: 130 x 200 mm, 160 strani
ISBN 978-961-90961-5-4

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.

Zapri