Zdravi na morju

13.00 

Priročnik za obvladovanje zdravstvenih težav na barki z dodatkom SOS 365.

Kategorija:

Opis

Katarina Šmuc Berger, dr. med., spec. dermatovenerologije je avtorica knjige, ki se ukvarja z naslednjimi tematikami: alarmantni znaki in simptomi, driska, glavobol, herpes simplex, krvavitev, morska bolezen, odrgnine, vreznine, odtrganine, opekline kože, ožigalkarji, podhladitev, slabost in bruhanje, sončarica in toplotni šok, udar strele, ugrizi, utopitev, vbodi ježkov in strupene ribe, vbodi žuželk, zaprtje, zastrupitev s hrano in morskimi sadeži, zaščita kože pred UV žarki, zaščita oči, zlomi, zmečkanine in zvišana telesna temperatura.
Drugi del priročnika pa je SOS 365, na enem mestu zbrani pomembni podatki in kontakti za pomoč na cesti, za diplomatsko pomoč in za reševanje na morju. Podatki so zbrani za vzhodno jadransko obalo, za države: Italija, Slovenija, Hrvaška, Črna Gora, Albanija in Grčija. Vsebino je zbral in uredil urednik zbirke Bukva, Mitja Zupančič.
Besedilo: Katarina Šmuc Berger, dr. med.,spec. dermatovenerologije

Bukva št. 8

Mehka vezava,  format: 130 x 200 mm, 72 strani

ISBN 978-961-93479-3-1

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.

Zapri