Zlato peró prejel odgovorni urednik eMORJE.com

Piše: Uredništvo eMORJE.com, foto: osebni arhiv

Mitja Zupančič, ustanovitelj in odgovorni urednik spletnega časopisa za kulturo bivanja z morjem eMORJE.com in njegove tiskane izdaje PREMIUM, je eden izmed letošnjih prejemnikov prestižne hrvaške stanovske nagrade »zlato penkalo« (zlato pero) za leto 2017, ki jo je prejel 13. junija 2018 v Osijeku. Nagrado za najvidnejše tuje novinarje s področja turizma podeljujeta hrvaško Ministrstvo za turizem in Hrvaško nacionalno turistično združenje. Posebej so bili izpostavljeni avtorjevi prispevki s področja pomorske in kulturne dediščine Jadrana v reviji Navtika plus in njegova knjiga Z morjem na Ti. To je že njegovo drugo zlato pero, prvega je prejel leta 2015 v Zagrebu za prispevek Rota palagruzona 2014, najstarejša regata na stari celini, ki ga je takrat objavil v reviji Val navtika.

Skupaj z nagrajencem se veselimo uspeha in iskreno čestitamo!

Uredništvo

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.

Zapri