Krška jadra (otok Krk)

Če ste v teh dneh na Krku ali Kvarnerju, ne smete zamuditi prireditve Krška jadra, ki jo v mestu Krku že polni dve desetletji pripravljajo v dneh praznovanja Marijinega vnebovzetja ( 15. avgust). Tri-dnevni program bo doživel dva vrhunca. Prvega v torek, 14. avgusta, ko bo od 21.00 do 22.00 v krški luki predstavljen ples tradicionalnih bark pod jadri s svetlobnimi efekti, potem, ko bo dan izzvenel v veščinah veslanja in ekshibicijskega jadranja s tradicionalnimi barkami. Na praznični dan, 15. avgusta, pa bo točno opoldne, z zvonjenjem iz krškega zvonika, štartala že 21. regata tradicionalnih in starih bark grajenih v lesu. Program, kot nam ga je poslal organizator, prilagamo k objavi, prevod v slovenski jezik lahko dobite v uredništvu časopisa.

Vabljeni!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.

Zapri